Sunday, April 1, 2012

Ayra 1 years 3 months

Sudah lama tak update tentang ayra, now dah 1 tahun 3 bulan...ayra demam selsema sikit. ayra sudah pandai main pondok-pondok...and ayra suka main bola. ayra dah laju berlari sampai mengah la jugak nak mengejarnya.hehe...
 Demam-demam pun masih lincah nak main...
Tent ni beli kat SSF home deco..tak sangka kat sana dah ada jual barang baby.terjumpa tent ni, rasa macam kiut jer tent polkadot ni..ada kaler biru and pink..sila ibu-ibu pergi beli di sana ye. confirm rambang mata.haha..
Bola ni pulak ayra pilih sendiri...wah, siap nak yang paling besar. ayra..ayra...
Semoga sihat selalu ye ayra....

p/s : ibu ayra sudah kehilangan mood untuk berblog kerana kesibukan yang terlampau.hehe.....

 
Post a Comment