Monday, January 30, 2012

~ Ayra and her tricycle ~

Salam and hye,

Malam ni nak cerita pasal ayra dan basikal roda tiga kepunyaan ayra. kenapa cerita pasal ayra dan basikal roda tiga? tak ada cerita lain ke? sebabnya basikal roda tiga ni baru dibeli untuk ayra.muahaha..barang baru ada la mood sikit nak cerita kan. cer barang lama..hehe. timbul pulak persoalan, awat hang beli basikal awal sangat, anak hang kan baru aje pandai berjalan, mana reti nak kayuh basikal...isk.isk...terdengar keluh kesah mak esah disitu...
kenapa beli jugak, sebab keterujaan sang ibu melihat basikal di bawah ini.....
                                                                

Apa macam ?? teruja tak?? cakap teruja cepat walaupun tak teruja...hehee. ada tempat letak kaki kat bawah tu +  ada penghadang kat seat + ada batang penolak kat belakang ( boleh control basikal untuk belok kiri kanan tu.. ) + ada music + besi kat belakang penolak tu pulak boleh lipat jadi bouncer..hahaha. bila dah pandai kayuh nanti boleh la tanggalkan fungsi-fungsi yang dah tak nak pakai tu nanti. canggih tak canggih, masa den kocik kocik dulu takdo basikal cenggini, tu yang den jakun sikit.

Ayra sangat excited, siap gelak besar lagi walaupun tengah demam selsema..haha..seronok tengok anak happy... ;) sekian, wassalam...
Post a Comment