Thursday, December 29, 2011

~ Ayra 1 Tahun, Happy Birthday.. ~

Salam and hye peeps,

Sudah lama rasanya tak menjengah blog ni..bersawang habis.hukhuk..banyak betul habuk. Actually, hari ini saya baru habis final exam,hooreyy...yey, merdeka la sekejap.haha..tu yang baru boleh buat entry.hehe..alasan. semalam, 28 Disember 2011, jam 18:18 genaplah setahun umur Ayra. cepat betul masa berlalu. ayra baru pandai berjalan dalam beberapa hari yang lepas..asyik sebut abah aje.huhu..
So, ahad lepas celebrate birthday girl di pahang. jurufoto yang sengal a.k.a abah ayra boleh pulak terlupa nak snap gambar baby girl dia..sekeping je ado, tu pun nampak sipi-sipi je muka ayra.geram betul la..ni kes tak sabar nak makan la ni..haish..

Mak masakkan mee sup and nasi himpit..thanks mak. Alhamdulillah, ayra membesar dengan sihat, bijak dan sempurna. semoga menjadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan akhirat.. Amin..







Suka tengok gambar kek ni.. cantik kan tapi biasa kek aising ni tak sedap kan, luar je cantik, dalam hampeh.hehe...ke ada yang jual kek versi camni yang sedap? bagilah info k..




Post a Comment