Tuesday, December 13, 2011

~ Ayra 11 Months ~


Pejam celik pejam celik, sekarang ayra sudah 11 bulan...rasa macam tak percaya aje, cepat betul masa berlalu. ayra belum pandai berjalan tapi dah pandai cuba try test nak berjalan.hehe... dapat la barang 4 langkah.

Ayra sangat suka kalau bab-bab bergambar ni...
Anak orang lain duduk dalam ni diam-diam je.. tapi ayra boleh pulak dia berdiri, takmo duduk. dah pakaikan seat belt, boleh dia londehkan guna kaki..ayra..ayra...

 Monkey kat sebelah dia tu pun dia nak panjat...haish...

 Muka innocent ayra...


 Cik Nam tengah berangan kat tangga...haha..

 Ni muka ketap gigi, nak tunjuk pipi labuh...hehe...

 Nampak tak gigi 2 batang yang besar tu..



Ayra tak suka main mainan yang seusia dengan dia..huhu... ayra suka main handphone, laptop, pinggan and sudu kadang-kadang, buku, payung..and suka panjat-panjat...
kalau lalu kat tempat jual mainan, ayra tak excited pun..tengok biasa-biasa je..tapi kalau lalu kat kedai kek or roti, siap boleh jerit-jerit tak sabar..haha..kelakar betul..

Ok la, tu aje story ayra untuk kali ni..dah ngantuk sangat ni, baru abis study bab 3 subjek sociology and philosophy of education..baru bab 3 weh?? exam this saturday.huaaa....banyak lagi bab belum recover, sempat ke tak nih...mudah-mudahan semuanya berjalan lancar. amin... ;)

Doakan yang terbaik untuk saya...


4 comments:

MaiZATuL ASniDA said...

Julie blaja di Melaka ea?? gudluck!!! Comel Ayraa.... kirim salam cium kat dia. geram. pp dia shomel shangat.. :P

JR® (22) said...

a'ah...thanks ye mai.ok, nanti aku sampaikan salam auntie mai yg somel kt ayra..kdg2 aku ada problem nk postkn komen.kjp blh, kjp xblh,xtau apesal...so sorry klu xdpt nk reply komen k... ;)

Azhariah Zuber said...

budak2 mmg cam tu kan. nak benda ori gak. toy2 ni tak main ar. hehe

JR® (22) said...

haha...tu la kan kak, zaman dah berubah. x macam kita dolu2 kan..