Wednesday, November 16, 2011

~ Ayra 10 Months ~

 Ayra now dah 10 months...dah pandai nak panjat - panjat kerusi, katil, walker, stroller and apa-apa aje yang boleh. dah pandai berdiri tapi still takut nak melangkah..pantang tengok orang makan and pantang tengok orang duk kat meja makan.haha...dah tau tak nak duduk dalam walker, tak nak duduk dalam babycot..haish..
 Ayra excited dapat main-main kat playground....first time bawa ayra main kat outdoor playground. pernah pergi sebelum ni tapi bila sampai je, tetiba panas terik..tak jadi la nak main. balik umah ayra bad mood sebab dapat tengok jer tapi tak dapat main...haha..
 Time ni baru lepas hujan renyai...
Post a Comment