Wednesday, October 5, 2011

~ Ayra...again and again.. ~

 Weekend yang lepas, bawa ayra pergi pekan sehari ( kat temerloh je ada tau..jangan jeles.hehe.. ) sama macam pasar tapi lagi super duper hebat..tak caya, sila datang sendiri okeh.hahaaa.. macam-macam ada. dibuka dari awal pagi hingga pukul 2-3 petang. panjangnya lebih kurang 1km. jenuh berjalan ye..my incik hubby lupa nak snap gambar pekan sehari dan apa-apa yang lain yang sewaktu dengannya coz sibuk dok snap gambar ayra jek..cait..
 ayra tido kejap je..dengar suara orang bising-bising. dia pun sibuk nak menjengah..
then, pergi shopping kat emporium..
 seorang suka ambik gambar, seorang lagi suka bergambar..sesuai sangat la. terpaksa la aku sensorang kehulu kehilir mencari barang.cis..

dah puas jenjalan..balik rumah, mandi, pakai bedak wangi-wangi, then boleh tido.. sebelum tido sempat lagi berposing. ayra, ayra...
ibu and abah sayang ketat, sendat, padat kat ayra, besar nanti jangan lupa baca entry ni ye sayang. keh.keh.keh...


Post a Comment