Tuesday, September 27, 2011

~ Majlis Tunang Azmir 17/09/2011 ~

Baru nak update, kebelakangan ni bzi skit...x sempat nak menjenguk blog. Ni majlis tunang my BIL dalam seminggu yang lepas. Tak banyak gambar yang dak azam snap..tambah pulak dak azam mmg fail bab2 snap gambar majlis2 ni.hehe....
Selamat Bertunang Azmir Ghani & Lyana Hadi

Hantaran dari pihak lelaki - sireh junjung, buah, coklat, cupcake, set persalinan, makeup set, dan kaler ijau tu tak pasti plak kek ke kuih..hehe.. i'm sorry.

Hantaran balas dari pihak perempuan

Cik honeykiddo di belakang tu kusyuk betul mendengar perbincangan dieorang...haha. dah tak lama lagi la tu nak join club. :p


Post a Comment