Friday, July 22, 2011

~ Ayra 6 months.. ~

Ayra dah pandai memilih orang... nak dukung dengan orang yang dia kenal je. ayra dah start makan nestum honey +  suka ngendeng orang makan goreng pisang. so, ayra pon makan goreng pisang..haha..



Ayra menangis bila lapar n mengantuk.. Ayra menjerit bila boring, geram n bila pampers bocor time pagi sebab ibu kadang-kadang terlupa nak tukar sebab ngantuk sangat.hehe...
Ayra memang suka pergi jalan-jalan...mana tak nye, baru lepas pantang, dah p PD.

Ayra dah pandai tido sendiri..kalau dulu kena peluk and dodoikan, baru ayra tido. ayra tak pernah tido buai. kalau ibu ada kerja, abah on lullaby songs suruh ayra tido tapi last2 abah yang tido dulu..ayra main sorang-sorang.
Ayra, cepat lah besar...nanti boleh jadi best friend ibu p shopping and jalan-jalan cari makan sama-sama ye........

Post a Comment