Saturday, June 18, 2011

~ Satay Paling Sedap Di Temerloh, Pahang ~

satay ni memang sedap, especially satay daging dia...memang ummph la. kedai pakcik ni dekat sebelah Gerai Gulai Ikan Patin Pak Usop, dekat deret-deret kedai makan yang menghadap sungai pahang tu. pakcik ni bukak pukul 5ptg-10mlm..


Landmark nye gerai pak usop ni, and kalau nak makan tengah hari. gerai pak usop ni menyediakan menu masakan kampung yang tip top..buka waktu makan tengah hari. malam tutup k. malam korang p la makan satay ni...kan.kan...
dak azam siap double order lagi satay ni...tak cukup sepinggan tu weh. perut tong sampah betul la..kepada sesiapa yang datang temerloh, haruslah mencuba satay pakcik ni..;)

Post a Comment