Thursday, June 16, 2011

~ Garage Sale In Malacca : Baby stuff.. ~

Barang baby murah-murah...!!!
Ni antara barang- barang keperluan baby yang dah tak pakai tapi still elok dan macam baru and i decide nak jual sebab malas nak simpan. lagipun lambat sangat lagi ayra nak dapat adik, kalau simpan lelama kang tak tau la jadi rupa apa dah nanti..so, i jual murah-murah je. boleh datang ke rumah untuk tengok barang..untuk barang besar i prefer self pickup.
Sweet Cherry Icon Baby Cradle 2 in 1 ( SOLD )

Condition : 9.8 / 10
RM 180
 ayra dah tak pakai sebab dah ada babycot. roda boleh laras, boleh tukar posisi dari bassinet ke cradle.

Pureen Batery Operated Breast Pump
Condition :  9.8 / 10
RM 80
First Years Airflow Sleep Positioner

Condition : 9.8 / 10
RM 30
bagus untuk bagi baby tidur lena sebab newborn cepat terkejut masa dia tidur. saiz boleh laras ikut badan baby.
Pureen Manual Breast Pump - ( SOLD )

Condition : 9.8 / 10
RM 30

US Baby Silicon Smart Pacifier saiz L

Condition : 10 / 10
RM 10
Bagus untuk baby sebab ia sangat lembut, jadi takde la gusi rosak atau risau puting tersangkut dalam mulut. ayra tak nak pakai sebab puting dia panjang, sesuai untuk baby 1 tahun kot.

Pureen Travo Disposal Maternity Panties ( XL )

Condition : 10 / 10
RM 8 untuk 3 pek( 1pek ada 5 helai )
Terlebih stok pulak beli masa dekat-dekat nak bersalin aritu.

Anakku Silicone Nipple Shields ( 2 Pcs ) ~ ( SOLD )

Condition : 8 / 10
RM 5
amat membantu untuk memudahkan baby menyusu..

P/S : Harga barang tak termasuk courier cost. RM 6 bagi barang biasa.

BERMINAT, contact 016-9409097, email : inspiron2092@gmail.com

Cimb Bank 04030074230522
A.ZAMARI BIN DATUK SETIA HAJI ABD GHANI


Post a Comment