Sunday, May 29, 2011

~ Snack paling sedap...~

Ni ler snack yang paling best yang kiteorang suka..suka sangattt...XXL Crispy Chicken. RM6 jep..besar tau.tak payah susah-susah nak order chicken chop yang belum tentu lagi rasanya..mahal jek lebih. kalau nak makan chicken chop kat Ayob52, Kota Damansara takpe. tu kiteorang dah kompom kesedapannya..

menu-menu yang lain pun sedap tau...sweet potatoes, second choice kiteorang.

Attention! ni bukan aku wokeh...cantik nau amoi ni posing..

Kat melaka ni ada dua je kedainya, 1 kat jusco bandaraya, 1 lagi kat dataran pahlawan...;)


Post a Comment