Tuesday, May 24, 2011

~ Semester Break da nak abis!!!... ~


Waaa...pejam celik, da masuk semester baru. jadi terpaksa la memerah otak yang dah nak berkarat sepanjang cuti ni. azam baru semester ni nak study kaw-kaw punya. azam je tau,tercapai ke idak tak tau ler.hoho..rase cam semua nye baru semalam berlalu...banyak lagi yang belum settle.macam-macam nak buat..minggu depan aku sedikit busy ( banyak busy rasanya ), nak ambil dak ayra balik umah melaka sebab my MIL balik dari oversea minggu depan( balik dari UAE je..oversea jugak la tu kan,tak kan negara omputih je kita panggil oversea,ye idak )hehe..my MIL balik seminggu je kot,pstu balik sana balik. class start minggu depan jugak, my training at cimb pun minggu depan jugak,belum abis study lagi utk FMUTM..mana nak jaga ayra lagi.ayra injection pun minggu depan jugak.adui..belum plan jadual lagi,tengah pening ni...poning den.somebody pleazeee help me..perlu ke aku pakai PA?? wah..wah..mengade-ngade ko ye Julie Rosarina..baru sikit dugaan tuhan bagi kat ko, da pening. astarfirullahalazim...anak tu anugerah tuhan,jadi jangan sesekali mengeluh..orang cakap ada anak ni murah rezeki,betul semua tu tau..semenjak ayra ada,rezeki semakin bertambah.antara sedar dengan tidak, kebahagiaan yang kita rasa sekarang ni pun satu rezeki..Alhamdullilah,syukur sangat-sangat...so, kepada kawan-kawan yang belum kawin tu, kawin ler cepat-cepat..hehe..mudah-mudahan berlimpah ruah rezeki..amin...:)

p/s: Doa-doakan Julie Rosarina berjaya dapat degree ni then berjaya sambung master pulak..AMIN.
Post a Comment